Songrow BV

Maasdijk

Songrow BV

Songrow BV is met 14000 m2 kas één van de grootste aquariumplantenkwekerijen van Europa. We leveren aan groothandelaren en winkels in heel Europa. Alles rechtstreeks, dus door middel van telefonisch contact.

Met ons team van 85 scholieren op zaterdag en ca. 20 medewerkers doordeweeks zorgen we ervoor dat meer dan 150 soorten aquariumplanten iedere week opnieuw precies goed zijn! Dat dat lukt horen we van onze klanten die mailtjes sturen als: “vanochtend weer fantastische planten van Songrow ontvangen: bedankt!”

150 verschillende soorten planten kweek je niet allemaal onder dezelfde omstandigheden. Daarom heeft Songrow twee klimaatcellen, waarin de planten als een soort baby in de couveuse verwend worden in hun eerste moeilijke weken. Naast de klimaatcellen hebben we 12 verschillende afdelingen, ieder met hun eigen klimaat zoals temperatuur, luchtvochtigheid, instraling van de zon etc. etc.

De verschillende soorten planten moeten bovendien ieder op hun eigen manier geproduceerd worden. Het is dus erg belangrijk dat alle medewerkers goed weten wat ze moeten doen en vooral heel goed samenwerken. Vandaar dat wij erg veel aandacht besteden aan ons coaching systeem waarbij we continu de vaardigheden van onze medewerkers verbeteren. Hiervoor hebben we in 2014 bij Ranking the Grower zelfs de prijs ontvangen van “meest sociale werkgever in de tuinbouw”.

Wij houden van een strakke organisatie, waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Door goed samen te werken lukt het iedere dag opnieuw om alles af te leveren en iedere week opnieuw om het hele assortiment vers te produceren! Onze zaterdagploeg produceert en bereidt het werk voor de doordeweekse mensen voor. De doordeweekse mensen zorgen weer voor de planning voor de zaterdagploeg. Zo is er altijd onderling contact.

En hier tussendoor zorgen de mensen van de sociale werkplaats ervoor dat alles netjes voor ons klaarstaat en dat we altijd door kunnen gaan.

Songrow is dus een heel afwisselend bedrijf, waar je als medewerker zeker je stempel op kunt zetten! Neem maar eens contact met ons op.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe kansen!

Logo Songrow BV

Bedrijfsnaam: Songrow BV
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.songrow.nl
Volg: