Sonneveld Plants

Honselersdijk

Sonneveld Plants

Sonneveld Plants is een familiebedrijf wat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is, in het produceren van potplanten waaronder vele soorten Zomerbloeiers, Poinsettia’s en Cyclamen.

Ons bedrijf is gevestigd in Honselersdijk, dichtbij veiling Flora Holland, waardoor wij snel in kunnen spelen op de wensen van onze klanten.

Kwekerij Sonneveld Plants is in 1982 gestart, aan het Monstersepad in Naaldwijk, met het produceren van snijbloemen en groenten. Medio 1990 werd er over geschakeld naar de teelt van pelargoniums en poinsettia’s. Om aan de steeds grotere vraag van onze klanten te kunnen voldoen, zijn wij in 2004 verhuisd naar 2 ha kas aan de Molenbroeklaan in Honselersdijk. Ons assortiment hebben wij sedert 2014 uitgebreid met de productie van Cyclamen, in het najaar. Zodat wij onze klanten, een nog groter aanbod kunnen bieden.

In 2013 heeft de derde generatie, Bas Sonneveld zich verbonden aan het bedrijf. Waarmee de dynamiek, flexibiliteit binnen ons bedrijf ook voor de toekomst gewaarborgd blijft.

Door het leveren van maatwerk, kwaliteit en het bieden van een breed assortiment, proberen wij U zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Logo Sonneveld Plants

Bedrijfsnaam: Sonneveld Plants
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.sonneveldplants.co...
Volg: