Van den Ende Rozen

Monster

Van den Ende Rozen

Fa. Van den Ende heeft jarenlange ervaring in de rozenteelt. Op een oppervlakte van 6 hectare telen wij onder moderne omstandigheden twee grootbloemige soorten: Red Naomi (rood) en Avalanche+ (wit). Beide variëteiten staan aan de top in hun eigen segment. Rozen van Fa. Van den Ende vinden hun weg naar afnemers in geheel Europa die hoge eisen stellen aan exclusiviteit. Exclusiviteit die herkenbaar is aan de zwaardere bloem, de optimale houdbaarheid en de fraaie, uniforme uitstraling. Beide typen zijn in grote aantallen beschikbaar door het jaar.

Fa. Van den Ende is een echt familiebedrijf. Ooit gestart door Hans van den Ende, die van de teelt in gipskruid overstapte naar de roos. Inmiddels zijn ook zonen Sam, Tim en Bob tot het bedrijf toegetreden. Dat is het moment om een verdere professionalisering in te zetten. Aan de Waellandweg in Monster staat inmiddels een moderne kas van 4,5 hectare, voorzien van alle installaties en optimaal ingericht voor de rozenteelt. Ook de bestaande kas van 1,5 hectare is nog altijd in bedrijf. Met die oppervlakte kunnen wij rozen telen op een schaalgrootte die maximale efficiency en flexibiliteit garandeert.

Rozen zijn emotie. Daarom is de roos als geen ander een bloem die het moet hebben van kwaliteit. Om die reden heeft Fa. Van den Ende gekozen voor de twee absolute toprassen in het rozensegment: de rode Red Naomi en de witte Avalanche+. Het zijn variëteiten die in geheel Europa op een grote populariteit kunnen rekenen. De topkwaliteit die afnemers zoeken, is bij Fa. Van den Ende herkenbaar aan een opvallend hoog gewicht, een intense kleur en een maximale uniformiteit. Ook in de dienstverlening naar afnemers staat kwaliteit voorop. Daarom is levering in elke denkbare verpakking mogelijk, ontbladerd of niet ontbladerd.

Logo Van den Ende Rozen

Bedrijfsnaam: Van den Ende Rozen
Vestiging: Monster

Bezoek website: www.vandenenderozen.nl/nl
Volg: