VG Colours

De Lier

VG Colours

VG Orchids is een familiebedrijf dat kwaliteit en innovatiekracht uitstraalt. VG Orchids kent een vernieuwende bedrijfscultuur. We willen ons niet alleen onderscheiden op kwaliteit. 
Het is van belang het bestaande assortiment uit te breiden en te blijven vernieuwen door middel van selectie van nieuwe soorten en creaties. VG Colours ondersteunt VG Orchids bij de ontwikkeling en productie van gekleurde potorchideeën.

VG Orchids en VG Colours telen op een areaal van 120.000 m2 diverse soorten potorchideeën. Onze kernwaarden zijn respect, consistent, eigenzinnig, ambitieus en innovatief.


Royal Art

De Royal Art orchideeëncollectie van VG Colours is niet meer weg te denken uit hedendaagse interieurs. De grote diversiteit aan kleuren sluit aan bij de actuele trends. Opvallend gekleurde bloemen vormden de eyecatcher in de woonkamer van de stijlbewuste vrouw.


Hoogste kwaliteit

De Royal Art collectie is van de hoogste kwaliteit. De planten zijn duurzaam geteeld met respect voor mens en milieu. De collectie is speciaal voor het moment gekleurd. Na goede zorg komen er prachtige witte bloemen terug.


Wereldwijd gewild

Deze complexe kleuringsmethodiek is inmiddels zeer gewild. De collectie (introductie 2009) wordt wereldwijd afgezet in Europa, Amerika, Brazilië en Japan en is reeds bekroond met belangrijke prijzen.

Logo VG Colours

Bedrijfsnaam: VG Colours
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.vgorchids.eu/nl/vg...
Volg: