VG Orchids

De Lier

VG Orchids

Familiebedrijf Geest Orchideeën in De Lier. Het bedrijf is in de loop der jaren gegroeid van 2.000 m2 snij-phalaenopsis naar 73.000 m2 potorchideeën. Een nieuwe naam en uitstraling voor de vertrouwde kwaliteit en innovatiekracht. Dankzij de nieuwe huisstijl en naam heeft VG Orchids een meer internationale naam gekregen en wil op deze manier meer herkenbaarheid creëren van de producten die geproduceerd worden.

Visie

Innovatie staat in onze visie. VG Orchids kent een vernieuwende bedrijfscultuur. We willen ons niet alleen onderscheiden op kwaliteit. VG Orchids streeft ernaar om het assortiment zo breed mogelijk te houden. Daarnaast is het van belang het bestaande assortiment uit te breiden en te blijven vernieuwen door middel van selectie en nieuwe soorten.

Kernwaarden

De kernwaarden van VG Orchids zijn: respect, consistent, eigenzinnig, ambitieus en innovatief. Respect staat voor traditie en zorg voor het milieu; consistent voor betrouwbaar in alles wat we doen en voor kennis en ervaring; eigenzinnig voor vasthoudend en pionieren; ambitieus en innovatief spreken voor zich.

Maatschappelijk verantwoord

Ook op het gebied van milieu onderneemt VG Orchids maatschappelijk verantwoord. Dat betekend zoveel mogelijk biologische gewasbescherming, energie bewust kweken en optimale werkomstandigheden voor de medewerkers.

Kwaliteitskeurmerken

Om aan de hoogste kwaliteitseisen van klanten tegemoet te komen beschikt VG Orchids over diverse kwaliteitskeurmerken, zoals MPS-A, MPS Socially Qualified, MPS-GAP en MPS- Ethical Trading Initiative. Er wordt gestreefd naar het biologisch telen van producten.

Member of Logico / Colourful Match

VG Orchids maakt deel uit van Logico / Colourful Match. Een verkooporganisatie, die per verkoopkanaal een eigen verkoopconcept ontwikkeld heeft om zo onderscheid te maken binnen de verschillende segmenten, waaronder tuincentra’s, bloemisten en super- en/of bouwmarkten.

Logo VG Orchids

Bedrijfsnaam: VG Orchids
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.vgorchids.eu
Volg: