Vitrocom

Honselersdijk

Vitrocom

Sinds 1988 is Vitrocom een succesvolle leverancier van weefselkweek plantmateriaal voor een groeiende groep professionele afnemers. Vitrocom is gespecialiseerd in de in vitro prodcutie van plantmateriaal voor land-, tuin- en bosbouw.

Vitrocom is inmiddels uitgegroeid tot een modern weefselkweekbedrijf met eigen laboratoria in Nederland en Zuid-Afrika. Daarnaast wordt intensief samengewerkt met diverse laboratoria in binnen- en buitenland.

Het bedrijf, met ervaren personeel in diverse afdelingen, heeft inmiddels internationaal erkenning gekregen door betrouwbare leveringen van hoge kwaliteit.
 
De onderzoeksafdeling van Vitrocom bevindt zich in Nederland en beheerst diverse technieken om uw plantmateriaal vrij te maken van schimmels, bacteriën en virussen.
 
Vitrocom is uw partner in het vermeerderen van planten via weefselkweek en biedt u een scala van mogelijkheden op dit gebied. Vitrocom biedt u diverse services, van het vermenigvuldigen in vitro tot en met het afharden van planten in verschillende substraten. Door deze diverse services is Vitrocom in staat het optimale uit een plant te halen.
Om uw kostbare rassen ook bij calamiteiten veilig te stellen, kunnen wij uw stocks op twee of zelfs meerdere plaatsen aanhouden.
 
Om u deze en andere diensten aan te bieden, maakt Vitrocom gebruik van de kennis, ervaring en faciliteiten beschikbaar in haar uitgebreide netwerk, waaronder en met name die van Pothos Plant.
Logo Vitrocom

Bedrijfsnaam: Vitrocom
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.vitrocom.nl
Volg: