Vreugdenhil Young Plants

De Lier

Vreugdenhil Young Plants 

Vreugdenhil Young Plants legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Op onze vier productielocaties in het Westland produceren we elk jaar miljoenen groenteplanten en jonge plantmateriaal uit zaad en uit stek voor de sierteelt. Daarnaast kweken we eetbare plukgroenten onder het groeiende concept Pick & Joy.

Vreugdenhil Young Plants is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Al meer dan 45 jaar. Elke dag streven we ernaar tot de top te blijven behoren. Optimaliseren, innoveren en samenwerken zijn drie van onze belangrijkste kernwaarden. Vreugdenhil is óók een plantenkwekerij die flexibel en betrouwbaar is. We kijken graag verder dan ons eigen bedrijf. We hebben iedere dag oog voor mens, milieu en maatschappij. Diverse certificeringen zijn het bewijs dat we ook met duurzaamheid serieus bezig zijn.

Vreugdenhil Young Plants investeert niet alleen in nieuwe, moderne kasopstanden, mechanisatie en andere teelt-technische ontwikkelingen, ook in vakbekwame mensen. Mensen die met passie voor hun vak bezig zijn. Mensen die meedenken, of zelfs vooruit denken met onze opdrachtgevers. Mensen die gaan voor kwaliteit. Het team van Vreugdenhil Young Plants is verspreid over 6 vestigingen en bestaat uit circa 120 vakkundige, vaste medewerkers en circa 200-350 uitzendkrachten per dag. 

Meer info: www.vreugdenhilyoungplants.nl en www.pickandjoy.nl.

Logo Vreugdenhil Young Plants

Bedrijfsnaam: Vreugdenhil Young Plants
Vestiging: De Lier

Bezoek website: vreugdenhilyoungplants.nl
Volg: