Detawest

Maasdijk

Detawest is een jong bureau, actief in recruitment en arbeidsbemiddeling. We zijn voornamelijk actief in de technische sector voor een grote groep aan opdrachtgevers. Achter Detawest staat jarenlange ervaring, opgebouwd door vooraanstaande recruiters. Die ervaring combineert Detawest met een persoonlijke dienstverlening; zowel richting opdrachtgevers als richting onze kandidaten. Daardoor zijn wij in staat om de optimale match te creëren.

Actief in West-Nederland

Detawest is gevestigd in Maasdijk. Wij bemiddelen voor opdrachtgevers en technische professionals in de westelijke helft van Nederland. Als gespecialiseerd recruitmentbureau zijn wij bekend met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Tevens zijn wij op de hoogte van de Wet- en Regelgeving. Zowel opdrachtgevers als technisch specialisten zitten daardoor altijd met een ervaren sparringpartner aan tafel. Eén die de taal spreekt en snel kan analyseren wat de mogelijkheden zijn.

Directe, informele contacten

Werken met Detawest is vooral plezierig werken. Contacten lopen direct en informeel. Betrouwbaarheid in dienstverlening is gegarandeerd! Wij investeren graag in lange-termijnrelaties met zowel technische professionals als met opdrachtgevers.

U kiest voor Detawest:

  • Voor technische professionals op MBO- en HBO niveau in West-Nederland
  • Breed aanbod aan technische functies op tal van terreinen
  • Zowel uitzenden, detacheren als payrolling
  • Persoonlijke aanpak voor meer tevredenheid
  • VCU-gecertificeerd
Logo Detawest

Bedrijfsnaam: Detawest
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.detawest.nl
Volg: