Greenport People

Poeldijk

Greenport People

Sinds 1994 is Greenport People een begrip als het gaat om het leveren van personeel aan bedrijven in de gehele keten van de glastuinbouw. Hoewel onze focus vooral op de tuinbouwbranche ligt, merken we dat ook steeds meer opdrachtgevers uit andere sectoren gebruik maken van onze diensten. Dat is niet voor niets!

Wij staan voor maatwerk. Ieder bedrijf is anders en vraagt een eigen oplossing. Ons team is niet alleen goed opgeleid en gecertificeerd. Onze teamleden hebben veel praktijkervaring in de uitzendbranche en zijn vaak ook zelf werkzaam geweest in de tuinbouw. We weten dus waar we over praten en denken gericht met u mee.

Greenport People investeert graag in een langdurige samenwerking. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met onze uitzendkrachten en medewerkers. In onze missie en kernwaarden komen wederzijds respect en vertrouwen naar voren als belangrijke bouwstenen voor onze onderneming. Dit vertaalt zich door naar onze warme en betrokken werkwijze, maar ook naar ons actieve sponsorbeleid.

Logo Greenport People

Bedrijfsnaam: Greenport People
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: www.greenportpeople.nl...
Volg: