Masterteam

Den Haag

MasterTeam

MasterTeam is een landelijk opererende uitzendorganisatie gevestigd in Den Haag. Sinds de start in 1998 heeft Masterteam een grote groei doorgemaakt. Masterteam is succesvol in het bemiddelen van tijdelijke medewerkers voor land- en tuinbouw, de industriële sector, de AGF sector en de bloembollensector. De medewerkers van Masterteam nemen hun werk serieus. Het zijn harde werkers die voor onze opdrachtgevers onmisbaar zijn tijdens drukke periodes.

MasterTeam weet als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste gemotiveerde krachten op de juiste plek in te zetten. Het slagen van een bedrijfsproces ligt in handen van de medewerkers die je hiervoor inschakelt. Het maken van een juiste selectie vergt daarom dan ook vakkennis en ervaring; Masterteam beschikt over alle kwaliteiten die nodig zijn om u het beste aanbod voor uw vraag te bieden.

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, komen wij graag persoonlijk bij u langs om te bespreken wat Masterteam voor u kan betekenen.

 

Wat doet MasterTeam

Voor MasterTeam staat de wens van opdrachtgever centraal: onze kernactiviteiten zijn hierop afgestemd. Hierdoor heeft MasterTeam altijd een passend antwoord op uw vraag. De verschillende vormen van dienstverlening zijn ondergebracht in aparte categorieën. In welke branche of sector u ook actief bent, en voor welke functie u ook een flexwerker nodig hebt, MasterTeam biedt altijd een passende oplossing.

Logo Masterteam

Bedrijfsnaam: Masterteam
Vestiging: Den Haag

Bezoek website: www.masterteam.nl
Volg: