Rosa Werkt

Kwintsheul

Regie Op Structurele Arbeid.

Dat werkt.

Vanuit onze achtergrond als kennispartners in de glastuinbouw komen wij vaak bij telers over de vloer. En in die gesprekken hoorden we vaak hetzelfde terug: er zijn vaak verschillende uitzendbureaus tegelijk actief in een glastuinbouwbedrijf en het verloop onder de flexibele arbeidskrachten is groot.

Een uitdaging voor bijna elke teler om daar nog overzicht over te houden: zijn er morgen voldoende mensen om te werken? Zijn ze ook gemotiveerd om aan de slag te gaan? Hoeveel mensen liepen er precies rond? En wordt er ook efficiƫnt gewerkt?

Wij vinden dat dat anders moet. En anders kan! Daarom zijn we gestart met ROSA Werkt. Een servicebureau die structuur brengt in tijdelijke arbeid. En dat werkt!

Zie ons als je personeelsmanager voor flexibele arbeid. Wij zorgen voor het geheel: voldoende en gemotiveerde uitzendkrachten, aansturing van de verschillende uitzendbureaus en transparante verloning. Als teler betaal je voor wat daadwerkelijk geleverd is en arbeidskrachten krijgen beloond naar prestatie. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet overal!

Logo Rosa Werkt

Bedrijfsnaam: Rosa Werkt
Vestiging: Kwintsheul

Bezoek website: www.rosawerkt.nl/
Volg: