Transport People

Maasdijk

Transport People, uitzendbureau voor transport en logistiek

Gelegen aan de toepasselijk genaamde Transportweg op bedrijventerrein Honderdland & Coldenhove in Maasdijk, vindt u ons uitzendbureau ‘Transport People’. Een uitzendbureau, volledig gespecialiseerd in transport en logistiek, waar vraag en aanbod van transportbehoefte en professionele vrachtwagenchauffeurs effectief worden samengebracht. In regio Westland richt ons team zich op het realiseren van de perfecte match voor zowel werkgever (de opdrachtgever) als werknemer (de vrachtwagenchauffeur). Dit alles uiteraard met de benodigde kennis, kunde én passie voor het vak.

 

Transport People maakt het verschil!

Transport People onderscheidt zich van andere uitzendbureaus, doordat onze focus puur ligt op transport en logistiek. Door deze specialisatie liggen vraag en aanbod dicht bij elkaar. Wij weten welke behoeften er spelen. Niet alleen in de branche. Door onze persoonlijke aanpak zijn wij op de hoogte van de specifieke behoeften van al onze klanten. Dát maakt het grote verschil!

Voor de vrachtwagenchauffeurs hebben wij een groot afzetkanaal binnen het transport. Dit uit zich door diverse vacatures, waardoor wij veel werkuren zelfs kunnen garanderen. Wij kennen onze opdrachtgevers en weten precies welke chauffeurs binnen hun team passen. Er kan worden gekozen voor het inhuren van vrachtwagenchauffeurs, maar ook de kritische werving en selectie voor een eventuele vaste aanstelling kunt u aan ons overlaten.

Kortom, met Transport People leveren wij alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Met minder nemen wij (en u hopelijk ook) absoluut geen genoegen!

Logo Transport People

Bedrijfsnaam: Transport People
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.transportpeople.nl
Volg: