Uitzendbureau StartNU

Den Haag

Uitzendbureau StartNU is gevestigd in Den Haag. Uitzendbureau StartNU is specialist in uitzending, detachering, payrolling en contracting van personeel. StartNU is een jong dynamisch bedrijf. Wij vormen een brug tussen werkgevers en werknemers. Wij kennen de markt en wij kennen de mensen. Dit betekend dat wij rekening houden met de pieken en dalen in al onze werkzame branches. Het is onze missie om de juiste persoon bij de vacature te vinden. Dat doen we met professionaliteit, betrokkenheid en plezier. We zijn in diverse sectoren actief o.a: Bloemen, Groente, Logistiek, Inpak- en ompakwerkzaamheden, e.d..

Flexibel personeel voor de glas- en tuinbouw

Ons bedrijf staat 24 uur per dag voor u klaar. Wij leveren goed opgeleid personeel waarvan alle papieren zijn gecontroleerd op echtheid. Indien wij een groep mensen leveren dan krijgt u daar altijd een ervaren teamleider bij. Veel van onze mensen komen uit Oost-Europa. U krijgt van ons altijd een vaste lage prijs. Desgewenst kunnen wij voor u het vervoer regelen van en naar de werkplek. Hiertoe hebben wij een uitgebreid wagenpark ter beschikking.

NEN 4400-1 en ABU cao

Wij zijn gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 norm voor uitzendorganisatie. Naast het leveren van personeel verzorgen wij ook de hele loonadmistratie voor onze uitzendkrachten.

Heeft u interesse om personeel van Start NU in te huren of wilt u graag voor ons werken? Neem dan contact met ons op.

Logo Uitzendbureau StartNU

Bedrijfsnaam: Uitzendbureau StartNU
Vestiging: Den Haag

Bezoek website: www.startnubv.nl
Volg: