VoornePutten Uitzendbureau BV

Maasland

VoornePutten Uitzendbureau

Sinds 1999 is VoornePutten Uitzendbureau een betrouwbare partner in het uitzenden en begeleiden van (Oost-Europees) flex-personeel. Door onze jarenlange ervaring met uitzendwerk is VoornePutten Uitzendbureau uitgegroeid tot een continue partner voor vele bedrijven.

VoornePutten Uitzendbureau is gevestigd in Maasland (Westland) Ook hebben we 3 vestigingen in Polen en Letland waar de Werving & Selectie van ons flex-personeel plaatsvind. Hierdoor kunnen we een continue aanbod garanderen van zeer gemotiveerd personeel voor de verschillende sectoren.

Het succes van VoornePutten Uitzendbureau ligt bij zijn gedreven personeel, die door kennis en kunde het complete uitzend- en inzettraject begeleiden bij onze opdrachtgevers. Door actief mee te denken naar flexibele oplossingen kunnen we vaak adviezen aandragen om het productieproces efficiënter te maken, om zo de uiteindelijke kosten te verlagen.

Ook Controle & Zekerheid is tegenwoordig heel erg belangrijk. Om uw Ketenverantwoordelijkheid te waarborgen zijn we
ABU-lid. Tevens hebben we de NEN 4400-1 normering behaald en is onze huisvesting Stichting Normering Flexwonen (SNF) gecertificeerd; Hét keurmerk van de ABU.

Alles bij elkaar is VoornePutten Uitzendbureau úw partner in zeker flex-werk.

Logo VoornePutten Uitzendbureau BV

Bedrijfsnaam: VoornePutten Uitzendbureau BV
Vestiging: Maasland

Bezoek website: www.voorneputten.nu
Volg: