Westflex

Wateringen

Westflex

Westflex is een Nederlands uitzendbureau. Wij helpen bedrijven en organisaties met het realiseren van hun arbeidsbehoefte. Of het nu gaat om tijdelijke krachten, of vaste medewerkers. Onze wortels liggen in de agrarische sector, daarbinnen is Westflex een topspeler. Echter sinds lange tijd is Westflex ook sterk in andere sectoren. Bedrijven respecteren vooral onze transparante werkwijze en de manier waarop wij te werk gaan. Wij willen de uit te voeren werkzaamheden op alle niveaus eerst zelf goed begrijpen, alvorens de meest geschikte medewerkers te selecteren.

Mensen staan centraal bij Westflex. We staan dichtbij onze opdrachtgevers én medewerkers. We bieden een helpende hand bij belangrijke zaken op allerlei fronten, zoals bij optimale arbeidsinvulling voor opdrachtgevers en huisvesting en verzekeringen voor buitenlandse medewerkers.

Westflex staat ingeschreven bij de ABU, voldoet aan NEN 4400-1, de norm voor in Nederland gevestigde uitleners, aannemers en onderaannemers en is gecertificeerd volgens VCU, de Veiligheid en Gezondheid Checklist voor Uitzendorganisaties. 

Westflex houdt van werken. Dat vragen we ook van onze medewerkers. Alleen energieke kandidaten vinden een plek bij Westflex. Naast energiek zijn onze medewerkers ook vakkundig en gekwalificeerd. Zo zijn medewerkers voor technische werkzaamheden VCA-gecertificeerd.

Logo Westflex

Bedrijfsnaam: Westflex
Vestiging: Wateringen

Bezoek website: www.westflex.nl
Volg: