Argos Packaging & Protection

Honselersdijk

Argos Packaging & Protection

Argos is de trotse producent en leverancier van verpakkingen en beschermende materialen. We zijn gevestigd in Honselersdijk en hebben daar verdeeld over 2 locaties ons hoofdkantoor, magazijn en onze eigen productie.

Bij ons gaat het nooit alleen om het verpakken van een product, de klant staat centraal. Iedere dag werken we met klanten aan inventieve ideeën en oplossingen. We zijn er trots op dat we onze verpakkingen van ontwerp tot productie volledig afstemmen op de wensen van de klant. Met een uitgebreid assortiment verpakkingen is Argos actief in verschillende sectoren zoals de AGF, Sierteelt, Industrie, Retail & Bouw. We doen dit niet alleen in Nederland, maar onder andere ook in België en Duitsland. Daarnaast hebben we eigen inkoopkantoren in Azië en Oost Europa.

Met een jong en ambitieus team groeit Argos snel. De sfeer is het best te omschrijven als die van een familiebedrijf; laagdrempelig en open. Maar we houden ook van een no-nonsense en hands-on mentaliteit. Bij ons staat niet alleen de klant centraal, maar ook onze medewerkers. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden ze de mogelijkheid om door te groeien. Naast dat we professioneel en met respect met elkaar omgaan en ons werk serieus en met veel verantwoordelijkheidsgevoel oppakken, houden we ook van gezelligheid en zijn we geïnteresseerd in onze medewerkers. Wij hebben regelmatig een vrijdagmiddagborrel en zo nu en dan een feestje na werktijd. We doen er alles aan om je hier snel thuis te laten voelen.

Argos is onderdeel van de Best Packaging Group. Een groep van vijf zelfstandige bedrijven, met ieder een eigen verpakkingsdiscipline, die elkaar uitstekend aanvullen.

Logo Argos Packaging & Protection

Bedrijfsnaam: Argos Packaging & Protection
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.argos.nu
Volg: