PACOMBI HORTI

Rijnsburg

PACOMBI HORTI is in 2017 ontstaan uit de samenvoeging van het succesvolle bedrijf Van der Gugten Verpakkingen en de hortitak van PACOMBI GROUP, waarin eerder al Olsthoorn Verpakkingen werd opgenomen. Met deze sterke nieuwe speler binnen het veilingsegment profiteert de hortisector van een complete verpakkingsexpert voor de import en export van bloemen en planten. Van efficiënte handling en bescherming tijdens transport tot kwaliteitsbehoud en een opvallende winkelpresentatie: PACOMBI HORTI biedt alle sierteeltverpakkingen van plant tot klant.

 

Olsthoorn Verpakkingen en Van der Gugten Verpakkingen

Familiebedrijf Olsthoorn Verpakkingen leverde al sinds 1968 sierteeltverpakkingen aan kwekers, exporteurs en importeurs, verpakkingsbedrijven en de groothandel. Daarnaast ontwikkelde het bedrijf innovatieve verpakkingsconcepten voor de hortisector. In 2008 wordt Olsthoorn Verpakkingen ingelijfd bij PACOMBI GROUP.

De geschiedenis van Van der Gugten Verpakkingen gaat zelfs terug tot 1916, als Martinus van der Gugten op bloemenveiling Flora in Rijnsburg een bedrijfskantine opent. Al snel breidt hij zijn aanbod uit met verpakkingen en logistieke oplossingen voor de sierteelt. Vier generaties en precies honderd jaar later gaat Van der Gugten Verpakkingen verder als onderdeel van PACOMBI HORTI.

 

Flexibele partner

De bloemen- en plantenbranche is een dynamische en uitdagende markt. Geen dag is hetzelfde en meer nog dan in andere branches geldt het principe ‘tijd is geld’. Dat weten wij bij PACOMBI HORTI maar al te goed. Klanten kunnen op ons rekenen, altijd en overal. Ook als het geen standaardvraag betreft. Wij zijn een hecht familiebedrijf met korte lijnen en een hoge mate van flexibiliteit. Kan niet bestaat niet. Dat is voor onze klanten een zekerheid.

 

Het assortiment

Wij zorgen dat jouw bloemen en planten van A naar B worden getransporteerd. Hiervoor leveren wij een compleet assortiment kartonnen transportverpakkingen en transportbenodigdheden, zoals rolcontainers, Deense karren en palletiseringsmaterialen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in (bedrukte) retailverpakkingen, geschenkverpakkingen en bloemisterijartikelen. Als onderdeel van PACOMBI GROUP kun je ook bij ons terecht voor al je verbruiksartikelen, zoals koffiebekers en afvalzakken, promotiemateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ervaar het gemak van onze onestopshop.

 

Innovatieve verpakkingen

Ben je op zoek naar een innovatieve verpakking? Wij ontwerpen en ontwikkelen verpakkingsoplossingen die waarde toevoegen in elke schakel van de keten. Van efficiënte verwerking en transport tot een opvallende presentatie richting de consument. Dankzij onze kennis van materialen en technische mogelijkheden kunnen wij de juiste keuzes maken met het oog op praktische toepasbaarheid, minimale milieu-impact en kosteneffectief produceren. Door al vanaf het eerste globale ontwerp met ons samen te werken, bespaar je aanzienlijk op de kosten.

Logo PACOMBI HORTI

Bedrijfsnaam: PACOMBI HORTI
Vestiging: Rijnsburg

Bezoek website: www.pacombi-horti.com
Volg: