Van der Windt Verpakking BV

Honselersdijk

Van der Windt Verpakking

De Pacombi Group ontwikkelt, produceert en distribueert een breed assortiment verpakkingen en disposables. In ons assortiment hebben we ongeveer 15.000 artikelen, gericht op de volgende marktsegmenten: AGF en sierteelt, food en non-food Industrie, retail en servicesegmenten als horeca, foodservice, schoonmaak en ziekenzorg. Sinds de start in 1969 zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van verpakkingen met afnemers over de hele wereld.

Onderdeel van Pacombi Group

Van der Windt is onderdeel van Pacombi Group. Tot deze Pacombi group behoren: Van der Windt Verpakking BV, Olsthoorn Verpakkingen (Maasdijk, Naaldwijk en Aalsmeer), Van der Windt Packaging (België), Van der Windt Packaging Ltd (UK) en Van der Windt Packaging Ltd (Ierland). Paardekooper Group bestaat uit Paardekooper Verpakkingen B.V. (Oud-Beijerland), Depa Disposables B.V. (Beuningen), Halma Packaging B.V. (Beuningen), Halma Packaging Ltd (UK) en Halma Packaging Ltd (Hong Kong) en sinds 1 mei 2014 TVD Europe B.V.

Wereldwijde inkoop

Onze artikelen komen overal ter wereld vandaan. Via een groot netwerk aan toeleveranciers en korte lijnen bereiken innovaties snel ons inkoopteam. Als leverancier houden we er een vernieuwende instelling op na. Niet alleen wat materialen en productiemethoden betreft, maar ook in duurzaamheid. Van der Windt heeft een groot aantal producten in het assortiment die zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Ook bieden we afnemers de mogelijkheid de schadelijke CO2-uitstoot van producten en processen te compenseren.

De voordelen van Pacombi Group

  • Breed assortiment verpakkingen en disposables;
  • Thuis in AGF en sierteelt, food en non-food, retail en servicesegmenten als horeca, foodservice, schoonmaak en ziekenzorg;
  • Ervaren adviseurs met kennis van zaken;
  • Eigen designstudio voor vormgeving;
  • Groot magazijn voor een snelle en flexibele levering; 
  • Eigen wagenpark voor bestellingen door geheel Nederland, België en Duitsland.

Logo Van der Windt Verpakking BV

Bedrijfsnaam: Van der Windt Verpakking BV
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.vanderwindt.com
Volg: