Buro Staal

De Lier

Buro Staal 

Buro Staal richt zich volledig op het bouwen, onderhouden en verbeteren van websites. We hebben niet de ambitie om grote bedrijven gigantisch te maken. We willen juist de wat kleinere bedrijven helpen te groeien en een goede boterham te verdienen. Dit doen we onder meer door hun website of webshop op een slimme manier te automatiseren.

Het team bestaat uit drie stoere vrouwen en drie nuchtere mannen. Unieke persoonlijkheden, maar allemaal overtuigde digitale nerds. Die overigens gewoon jouw taal spreken, en met plezier uitleggen waar je op moet letten en waarom. En die allemaal graag het verschil voor onze klanten maken. Die klanten komen overigens uit allerlei verschillende branches, van non-profit organisaties (Aidsfonds) tot ambitieuze ZZP’ers (Jos Burgers) en lokale MKB-bedrijven (Stichting Kwest).

We houden van hard werken en mooie projecten uitvoeren. In ja-knikken als we nee-denken zijn we niet zo goed. We hebben bergen kennis en ervaring en zetten die graag in voor onze klanten. Daar hoort bij dat we kritisch meedenken, soms niet doen wat onze klanten willen maar wel altijd met een alternatieve oplossing komen. Oprechtheid, creativiteit, inspiratie, humor, pragmatisme en optimisme zijn onze kernwaarden. 

Verder zijn we gek op tompoucen, chocola, festivals, en reizen. Tussen het harde werken door, houden we van een lolletje en gekkigheid. Er moet immers elke dag gelachen worden!

Logo Buro Staal

Bedrijfsnaam: Buro Staal
Vestiging: De Lier

Bezoek website: burostaal.nl
Volg: