jem-id

Honselersdijk

jem-id

“Onze missie is het behouden van de wereldwijde voortrekkersrol van de Nederlandse tuinbouwsector, door middel van slimme software en IT oplossingen.”

Dit doen we door continu bezig te zijn met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. Hiermee brengen we de sector met elkaar in ‘verbinding’. Zo verbinden we klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken we ook de verbinding in de relatie en met elkaar als team. Een nauwe samenwerking met onze klant vinden we heel belangrijk omdat we daardoor bedrijfsprocessen goed kunnen doorgronden. Hierdoor kunnen we unieke oplossingen bieden die er echt toe doen. Dat is de kracht van jem-id.

We zijn een diverse, hechte club en er is een gezamenlijke drive die ons met elkaar verbindt. Er heerst een Westlandse mentaliteit binnen de teams. We helpen elkaar ‘het padje afplukken’ en zullen continu willen verbeteren om de concurrentie een stapje voor te zijn. Dit maakt dat wij onszelf met trots ‘leiders in digitale innovatie’ mogen noemen

Logo jem-id

Bedrijfsnaam: jem-id
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.jem-id.nl/
Volg: