Koornneef geschenken, bedrijfskleding & kerstpakketten

's-Gravenzande

Een relatiegeschenkenleverancier die voor relaties gaat

Bij Koornneef zijn we relatiegeschenkenleverancier en meer. Net zoals u een geschenk inzet om uw relaties te verstevigen, zo zijn ook wij altijd op zoek naar manieren om relaties te versterken.Voor de één is dat een advies om als verrassende werkgever voor de dag te komen, voor de ander is dat een zeer snelle service bij haast. Weer een andere klant zoekt net dát ene exclusieve relatiegeschenk dat bij ons te vinden is. Naast het feit dat we over een zeer breed assortiment beschikken, handelen wij naar een Westlandse mentaliteit: slagvaardig, praktisch en recht door zee. Dit schijnt te werken want we kunnen trots zijn op de langdurige relaties met verschillende opdrachtgevers. En is dit niet precies waar relatiegeschenken voor zijn bedoeld?

Zowel adviseur als leverancier

Geweldig dat u iemand bent die weet wat u wilt. Toch komt het regelmatig voor dat onze klanten gaan duizelen bij het zien van het brede assortiment aan ideeën op onze website. Neem gewoon eens contact met ons op, wij zijn er voor het voor u makkelijker te maken. In deze adviserende rol zijn wij helemaal op onze plek. Wij komen met ideeën die aansluiten bij uw doelstellingen. Samen komen we tot relatiegeschenken die uw bedrijfsimago versterken en vinden we oplossingen die passen binnen het budget.


ZW Sports

Ons sportassortiment is uitgebreid met o.a. de merken Erima en Jako. Per 1 september hebben wij namelijk ZW Sports uit Wateringen overgenomen. De voormalige eigenaar Frans Meurs blijft betrokken, met 25 jaar ervaring in sportkleding. Ons advies: maak gebruik van zijn kennis!

Logo Koornneef geschenken, bedrijfskleding & kerstpakketten

Bedrijfsnaam: Koornneef geschenken, bedrijfskleding & kerstpakketten
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: www.koornneef.nl
Volg: