KYZO

Poeldijk

Groen is gezond! Mensen hebben een groene omgeving nodig om gezond en fit te blijven. Planten binnen en buiten maken gelukkig, omdat zij de lucht om ons heen zuiveren. Zonder dat een mens zich dat voortdurend bewust is zal hij merken dat een natuurlijke omgeving weldadig werkt. Daarvoor zorgt groenvoorziening, mits deze wel vakkundig en netjes wordt aangebracht én onderhouden.

Dat principe hebben wij van Kyzo al jarenlang als uitgangspunt voor onze bedrijfsvoering. Kyzo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen en onderhouden van interieur- en exterieurbeplanting bij bedrijven en kantoren. Wij helpen u bij het verbeteren van het leefklimaat in uw bedrijfsruimte, alle vertrekken in uw kantoorpand of andere objecten. Dat doen wij door smaakvolle groene beplanting, die door ons –uiteraard in volledig overleg met de opdrachtgever – wordt aangebracht. Het is ons vak waarin wij jarenlange ervaring hebben.

Kyzo is een bedrijf dat zijn werkterrein heeft in een groot deel van Nederland. Tal van grote objecten zijn in de loop der jaren al door ons ‘in het groen gezet’. Wij hechten veel waarde aan goed contact met onze klanten. Die klantvriendelijkheid uit zich in de uitvoering van onze opdrachten en door zorgvuldigheid en netheid in het werk. Er wordt veel aandacht besteed aan de keuze van het plantmateriaal.

Logo KYZO

Bedrijfsnaam: KYZO
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: www.kyzo.nl
Volg: