Van der Veen - event engineering

Rijswijk

logo
Bedrijfsnaam
Van der Veen - event engineering
Plaats
Rijswijk
Bezoek website
www.vanderveen-ee.nl

WAAR STAAN WE VOOR?

Als event engineerings geven advies en realiseren vernieuwende belevingsconcepten voor evenementen. 
We verhuren én installeren alle technische voorzieningen die nodig zijn voor uw onderscheidende live-communicatie.

Event engineering zou ook event imagineering kunnen heten: ervoor zorgen dat uw bezoekers, relaties, partners en klanten een ‘andere’ wereld binnentreden. Die wereld creëert Van der Veen met creatieve concepten voor live-communicatie. Concepten die belangrijke zintuigen prikkelen en die invloed hebben op emotie en gevoel.

Imagineering is wat ons betreft een nieuwe manier van benaderen. In een tijd waarin trends elkaar razendsnel opvolgen, willen wij uw doelgroep met lichtbeeld en geluid zodanig verrassen dat uw communicatie als een unieke herinnering blijft hangen. En we zijn best een beetje trots dat ons dat telkens weer lukt.

Mensen in beweging krijgen, vereist partnerschap met u als opdrachtgever. We streven dan ook naar duurzame relaties - future proof - waarbij wij graag onze voortdurende drang naar vernieuwing tonen. Dat alles om uw wensen en verwachtingen, maar bovenal die van uw doelgroep te overtreffen.

Om dat te realiseren gaan we ver in onze service: wij zijn altijd 24/7 bereikbaar, bieden u één contactpersoon aan, zoeken en vinden altijd een oplossing en zijn flexibel in het leveren van producten. Zélfs als u die producten binnen een uur nodig heeft.