Zuidkoop

De Lier

Zuidkoop

Zuidkoop is een creatief bedrijf met een groen hart. We zijn vormgevers en gebruiken de natuur en natuurlijke producten als basis voor onze creaties.

Bloemkunst

Zuidkoop Bloemkunst maakt florale creaties. Creaties voor dagelijks gebruik, maar ook voor omvangrijke en niet alledaagse evenementen. Zuidkoop staat wereldwijd voor trendsettende creativiteit, voor haute-nature, want alle inspiratie halen we uit de natuur zelf: vormen, kleuren en geuren.

 

Interieurbeplanting

Zuidkoop Interieurbeplanting ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting. Dat doen we door heel Nederland. We verkennen hierbij continu de artistieke grenzen. Van 1 tot 500 planten, zwevende beplanting aan het plafond of een complete verticale plantenwand, niets is ons te gek. Keer op keer leveren we een verrassend resultaat, passend bij elk interieur.

 

Beurzen en tentoonstellingen

Zuidkoop Beurzen en Tentoonstellingen ontwerpt en ontwikkelt presentatieconcepten. Het in de spotlights zetten van onze klanten en hun producten en diensten is wat we doen. Onze designers maken stands voor vakbeurzen, displays, interactieve demomeubels maar ook custom-made interieurs voor ontvangst- en vergaderruimtes. Onze klanten zijn toonaangevend in hun sector. Veel van hen zijn actief in de tuinbouwsector, waar onze passie voor en kennis van groene producten goed bij van pas komt.

We hebben veel specialisten in huis, zoals grafisch ontwerpers, bouwspecialisten en bloemisten. Hierdoor kunnen we opdrachten van A tot Z begeleiden en uitvoeren en onze klanten volledig ontzorgen. Ons groene hart klopt voor jou!

Logo Zuidkoop

Bedrijfsnaam: Zuidkoop
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.zuidkoop.nl
Volg: