Uw vacature plaatsen op Westlandwerk.nl?

Meer dan 750 bedrijven uit Westland en omgeving gingen u voor.

Klanten over Westlandwerk.nl

logo
fancy border

“Voor het invullen van onze vacatures werken wij graag samen met Westlandwerk.nl. Deze vacaturesite ziet er professioneel uit en bied ons een grote database aan kandidaten uit de regio. Westlandwerk.nl is klantgericht en vacatures worden snel geplaatst, wat wij als zeer prettig ervaren!”

Tessa Kalkman - De Jong Verpakking
logo
fancy border

“Voor het invullen van onze vacatures werken we al een aantal jaren samen met Westlandwerk.nl. Het contact verloopt prettig en de werknemers staan altijd direct voor ons klaar, waardoor vacatures snel geplaatst kunnen worden. Deze vacaturesite is ideaal als je op zoek bent naar geschikte kandidaten uit de regio.”

Sharon Staas-Kuipers - Nature’s Pride
logo
fancy border

“Wij werken prettig samen met Westlandwerk.nl. Deze vacaturebank is in staat om werkzoekenden uit de regio te koppelen met werkgevers. Ze hebben een verfrissende website, grote database en faciliteren hierdoor het contact tussen de werkzoekende en opdrachtgever. Ik hou van actiegericht werken. Dit vind ik absoluut terug bij Westlandwerk.nl”

Rebien Ramlal - Autohaag Zeeuw Groep
logo
fancy border

“Wij hebben regelmatig vacatures op verschillende vakgebieden. Voor het invullen hiervan werken wij graag samen met Westlandwerk.nl. De vacaturesite biedt ons de mogelijkheid om onze organisatie en onze vacatures op een goede manier te presenteren. We hebben goed contact met de jongens van Westlandwerk.nl, de snelle service en korte lijnen bevallen ons erg goed. Vacatures worden snel geplaatst en bereiken vaak de juiste kandidaten. Wij hebben menig vacature ingevuld met kandidaten die via Westlandwerk.nl bij ons solliciteerden.”

Laura Vijverberg - KUBO

Westlandwerk.nl werkt! Gegarandeerd respons op uw vacature.

Uw vacature staat 45 dagen, 24/7 online op Westlandwerk.nl. Deze regionale vacaturesite is ontwikkeld voor en door Westlanders. Westlandwerk.nl heeft gemiddeld 40.000 bezoekers per maand. 1/3 van deze bezoekers komt uit Westland en 2/3 uit omstreken.

Deze wordt wekelijks verstuurd naar meer dan 17.000 ingeschreven personen.

U hoeft de vacature niet zelf te plaatsen. Dat doen wij graag voor u. Tevens zullen wij uw vacaturetekst controleren en wanneer nodig advies geven over verbeteringen.

Sollicitaties komen direct in uw mailbox terecht en u kunt direct zelf contact opnemen met sollicitanten.

Wij maken een pagina waar uw bedrijf zich kan profileren naar werkzoekenden. Deze pagina kan bestaan uit informatie, foto’s, bedrijfsfilmpje, contactinfo en sociale media, werknemers over uw bedrijf. Bekijk bedrijfspagina’s.

Uw vacature wordt doorgeplaatst op wos.nl. Deze regionale nieuwssite heeft gemiddeld 250.000 bezoekers per maand.

Uw vacature wordt getweet op het kanaal van Westlandwerk.nl. Wij hebben meer dan 3500 volgers.

Uw vacature wordt gepost op onze Facebook pagina (meer dan 5300 likes) en/of gepromoot via Facebook ads onder de doelgroep van uw vacature.